Boerenhof

Na de ontwikkeling van de eerste fase van de Hofstede in 2014 komt nu een nieuwe
fase, het project ‘Boerenhof‘, in de verkoop. Ook deze woningen grenzen
direct aan het Park Zwaanshoek.

Wonen met comfort

Boerenhof wordt een bijzonder kleinschalig en milieubewust bouwplan waarin ruim en luxe wonen  centraal staat. De woningen worden verdeeld over verschillende vrijstaande woonblokken. Doordat de woningen zonder gasaansluiting worden gebouwd, woon je niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig.

15 woningen zwaanshoek

De vijftien woningen in dit project liggen bij de entree van het park Zwaanshoek. Dit park is de verbinding tussen het park de Boseilanden langs de Spieringweg en de duinen. Het Duinpad is het fietspad dat in dit park ligt en is de verbinding van de duinen met de recreatiegebieden rond Hoofddorp.

De ligging is landelijk, je kunt dus zo vanuit de woning het recreatiegebied in wandelen en genieten van het water, vergezichten en talloze wandelpaden.

Ligging

Het bouwplan ligt in het dorp Zwaanshoek aan de westzijde van de Haarlemmermeer, dichtbij de Ringvaart. Als je in Zwaanshoek de brug over de Ringvaart gaat, kom je in tweelingdorp Bennebroek dat nu onderdeel van de Gemeente Bloemendaal is. Ook de steden Haarlem en Amsterdam liggen dichtbij en via de N205 ben je slechts 14 kilometer verwijderd van Schiphol. Alle voorzieningen waaronder winkels, scholen en sportclubs zijn op korte afstand van Hoofddorp, het naastgelegen Bennebroek of Zwaanshoek zelf.

De ontsluitingsweg de Hofstede op de Hanepoel is een 30 km weg, hetgeen eveneens bijdraagt aan het landelijk wonen gevoel.