De

2-ONDER-1-KAPWONING

Geschakelde villa

Vrijstaande villa

Woningtypes

Het Boerenhof bestaat uit 15 woningen, 8  twee-onder-één kapwoningen, 4 geschakelde villa’s en 3 vrijstaande villa’s.  De twee-onder-één kapwoningen en de villa’s zijn allen gelegen op grote percelen en hebben een royale maatvoering. Ruimte is hier het sleutelwoord. De oppervlaktes zijn zowel op de begane grond als op de verdieping zeer ruim bemeten.

De totale gebruikersoppervlakte van de twee-onder-één kapwoningen bedraagt circa 183 m² en van de villa’s circa 200 m².

De prijzen variëren van € 585.000 tot € 775.000,-  vrij op naam.

Duurzaamheid, warmtepomp en energiezuinig wonen

In ‘Boerenhof’ woon je in een mooie groene omgeving, in een duurzaam gebouwd huis. Alle woningen  worden aangesloten op een bodemwarmtepomp met een warmte- en koudeopslag in de bodem. In de zomer slaat het systeem warmte op in de bodem, waardoor de woning enkele graden afkoelt. In de winter wordt de opgeslagen warmte gebruikt om de woning te verwarmen. Zo geniet u het hele jaar door en 24 uur per dag van een constante temperatuur in huis. De boiler van de warmtepomp voorziet in warm tapwater.

Een WarmteTerugWin-installatie (ofwel WTW) optimaliseert het binnenklimaat. Het systeem zuigt vochtige, vervuilde lucht op in de keuken, douche en toilet en leidt die langs een warmtewisselaar in de WTW-unit. Anderzijds wordt verse, gefilterde buitenlucht eveneens langs de warmtewisselaar gevoerd, waardoor warmteoverdracht plaatsvindt. Beide luchtstromen komen niet met elkaar in contact. Vervolgens wordt de warme lucht de woning in geblazen.

Doordat de woningen zonder gasaansluiting worden gebouwd,
woon je niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig.

Persoonlijke wensen

In overleg met de aannemer zijn er vele opties om de woningen nog verder te verfraaien of te verduurzamen. Zo zijn er diverse mogelijkheden om de woning uit te bouwen of anders in te delen. De mogelijkheden zijn legio. Het afwerkingsniveau van uw keuken en badkamer kunt u zelf in een showroom bepalen. Ook een dakkapel of het plaatsen van (extra) zonnepanelen is mogelijk. Ook als u de woning Casco op wilt laten leveren dan kan dit besproken worden.